Weird Beard Oil Co.

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
Weird Beard Oil Co. product packaging with a rustic background.

Η Weird Beard Oil Co. ειδικεύεται στην πώληση μιας σειράς προϊόντων αρκούδας, συμπεριλαμβανομένων βάλσαμων και ελαίων. Παράγουν επίσης πλήρη σετ περιποίησης γενειάδας. Η οικογενειακή επιχείρηση εδρεύει στο Carlisle, Cumbria.

Ο Brian, ο Ιδιοκτήτης της Weird Bear Oil Co, δοκίμαζε διάφορα προϊόντα στη δική του γενειάδα για χρόνια, αλλά ποτέ δεν ένιωσε ότι παρείχαν τα απαραίτητα οφέλη. Γι' αυτό άρχισε να δημιουργεί τα δικά του προϊόντα γενειάδας φτιαγμένα από τα καλύτερα, υψηλής ποιότητας συστατικά που υπάρχουν στην αγορά. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι Certified Soil Association Organic.

 

Η πρόκληση

Η εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα περιποίησης αρκούδας υψηλής ποιότητας σε μικρές παρτίδες για να εγγυηθεί ότι ξεπερνούν πάντα τις προσδοκίες των πελατών. Η διαδικασία κατασκευής τους βασίζεται στη μείωση των απορριμμάτων και οι περιβαλλοντικοί στόχοι τους αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ήταν πρόθυμη να προμηθευτεί συσκευασίες προϊόντων που θα μείωναν τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις.

Η λύση

Μετά από έρευνα διαφόρων λύσεων συσκευασίας, ο Brian διαπίστωσε ότι τα κουτιά αλουμινίου που πουλούσαμε ήταν η καλύτερη επιλογή λόγω των ανθεκτικών στη διάβρωση ιδιοτήτων τους καθώς και της επένδυσης EPE τους, καθιστώντας τα ιδανικά για κρέμες, κεριά και άλλα προϊόντα με βάση το νερό. Διαπίστωσε επίσης ότι τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικά οικονομικά.

Απάντηση του Brian:

"Επέλεξα το Tinware Direct για τη συσκευασία των βάλσαμων για τα γένια μου λόγω της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και της φανταστικής ποιότητας προϊόντων. Ο ιστότοπος είναι εύκολος στη χρήση και πραγματικά ενημερωτικός που με βοήθησε να φτιάξω το δικό μου απόφαση, μια που είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα καθώς η εξυπηρέτηση πελατών της Tinware Direct δεν ανταποκρίνεται σε καμία! >


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.