Vegan Wax Co.

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
Vegan Wax Co.

Η Αποστολή

Η

Vegan Wax Co δημιουργήθηκε αρχικά το 2019. Έκτοτε η εταιρεία έχει αναπτυχθεί τρομερά και παράγει κερί μασάζ χωρίς ζωικά προϊόντα που είναι εξ ολοκλήρου vegan. Η Susie, η ιδρυτής της επιχείρησης, είναι εξειδικευμένη κλινική θεραπεύτρια μασάζ και προσπαθεί να χρησιμοποιεί ένα στερεό προϊόν σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό λάδι. Τα προϊόντα πωλούνται διαδικτυακά καθώς και διάφορες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Η εταιρεία έλαβε μεγάλο αριθμό αιτημάτων για ένα κερί μασάζ που δεν περιείχε κερί μέλισσας. Για να γίνει αυτό, έπρεπε να προμηθευτούν τη σωστή λύση συσκευασίας.

 

Vegan Wax Co. aluminium packaging once filled.

Vegan Wax Co. tin packaging being filled.

Η λύση μας

Μετά από εκτενή αναζήτηση, η Vegan Wax C. επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα αλουμινένια κουτιά μας για τη συσκευασία του νέου προϊόντος. Η εταιρεία επέλεξε αυτόν τον τύπο μεταλλικής συσκευασίας επειδή είναι επαναχρησιμοποιήσιμος και μπορεί να ανακυκλωθεί με συνέπεια. Είναι επίσης πολύ ανθεκτικά για αποστολή και δεν κουμπώνουν όταν γεμίζουν με καυτό λάδι. Η επιχείρηση έλαβε πολλά συγχαρητήρια από πελάτες αφού άρχισαν να χρησιμοποιούν τα κουτιά.

Απάντηση από την Vegan Wax Co. :

"Χρειαζόμασταν μια σειρά μεγεθών συμπεριλαμβανομένων μικρών δοχείων κατάλληλων για αποστολή δειγμάτων και μπορέσατε να τα παρέχετε. Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το Tinware Direct είναι η φανταστική εξυπηρέτηση πελατών, είναι πραγματικά εξαιρετική και η υπηρεσία είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Σίγουρα θα συνιστούσα το Tinware Direct σε όποιον ψάχνει για κουτάκια."

Vegan Wax Co. packaging at point of sale.

μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις για τη συσκευασία μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία....

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες: 8 δημιουργικοί τρόποι επαναχρησιμοποίησης των συσκευασιών μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των επιλογών σχεδιασμού συσκευασιών που ξεχωρίζουν.