Le Candele Di Laura

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
Heart candle tin packaging

Η πρόκληση

Η Laura από το Le Candele Di Laura εξερεύνησε διαφορετικές λύσεις συσκευασίας για τα προϊόντα της για να δημιουργήσει μοναδικά σχήματα και στυλ για να εγγυηθεί ότι ξεχώρισαν. Αυτό περιελάμβανε ζωγραφισμένα κεραμικά, φλιτζάνια τσαγιού και αμέτρητες άλλες δυνατότητες. Το πάθος της για την κατασκευή κεριών οδήγησε τη Laura να εξερευνήσει άλλες δυνατότητες για τα προϊόντα της.

Silver Candle Tins for Le Candele Di Laura.
Stacked Rose Gold Welded Side Seam Tins with candles from Candele Di Laura.

Η λύση μας

Μετά από μια εκτενή διαδικτυακή αναζήτηση, η  Η Laura  ανακάλυψε το Tinware Direct. Μια προηγούμενη θαυμαστής του προϊόντος από λευκοσίδηρο, παρήγγειλε δείγματα και δοκίμασε τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένου ενός Rose Gold Welded Side Seam Tin> Τελικά, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα προϊόν χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο συσκευασίας.

Το κερί είχε τεράστια επιτυχία και γρήγορα άρχισε να πωλείται καθ' όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Μόλις άρχισε να βρίσκει επιτυχία, η Laura ήταν πρόθυμη να επεκτείνει τις επιλογές της για να συμπεριλάβει περισσότερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της συσκευασίας από κασσίτερο σε σχήμα καρδιάς.

Απάντηση της Laura:

"Φυσικά σας προτείνω, είστε μια πολύ επαγγελματική εταιρεία και πάντα έτοιμη να ακούσετε τον πελάτη"

Heart shaped candle tins.

μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.