Εύρεση νέου χόμπι

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
Finding A New Hobby - Tinware Direct

Αν τα κρύα, σκοτεινά πρωινά και οι μεγάλες νύχτες του Ιανουαρίου σας στεναχωρούν και σας κουράζουν, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάποια νέα χόμπι; Πρέπει να έχετε ένα χόμπι που σας κάνει ευτυχισμένους. μετατρέψτε αυτό το χόμπι σε μια μικρή επιχείρηση!

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι για να νικήσετε τα μπλουζ του Ιανουαρίου;

Η στιγμή που το κερί επαναστερεοποιείται είναι τόσο ικανοποιητική. Μπορείτε να φτιάξετε πολλά διασκεδαστικά πράγματα με το κερί, όπως να φτιάξετε βάλσαμο για τα χείλη, καλλυντικά και κεριά.
Αν κάποιο από αυτά σας ενδιαφέρει, επωφεληθείτε από τα ψυχρά βράδια του χειμώνα, ασχοληθείτε με αυτά. Αν θέλατε να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση, θα μπορούσατε ακόμη και να επωφεληθείτε από τα χόμπι σας—πολλοί άνθρωποι ακόμη και πωλούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Κατασκευή κεριών Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ τα κεριά τώρα που είναι χειμώνας εδώ. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ηρεμία και την άνεση που φέρνουν στην περιοχή όπου φωτίζονται και μυρίζουν.

Τα κεριά μπορούν να γίνουν εύκολα στο σπίτι. Χρειάζεστε μόνο λίγο κερί, και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας. Λιώστε το κερί σε ένα καθαρό ταψί για κερί για να ξεκινήσετε. Καθώς το κερί υγροποιείται, θα αρχίσετε να συμμετέχετε στη διαδικασία, καθώς είναι τόσο επανορθωτική και επανορθωτική.
Μπορείτε τώρα να προσθέσετε οποιοδήποτε χρώμα τροφίμων ή άρωμα στο κερί για να κάνετε το κερί να φαίνεται ωραίο. Μετά από αυτό, στερεώστε το φυτίλι στο κερί προσθέτοντας περισσότερο κερί σε αυτό.

Προετοιμασία Lip Balm

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φτιάξετε καλλυντικά όπως κραγιόν και βάλσαμο για τα χείλη. Το κερί μέλισσας, το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ είναι μερικά από τα πιο βασικά συστατικά που χρειάζονται για αυτό.
Αφήστε τα να λιώσουν σε διπλό λέβητα. Αφού αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά, μπορείτε να προσθέσετε όποιο χρώμα σας αρέσει προσθέτοντας όποιο λάδι. Σε κάνει να νιώθεις τόσο περήφανη που χρησιμοποιείς το δικό σου έτοιμο κραγιόν ή βάλσαμο για τα χείλη! Μπορείτε ακόμη και να το διανείμετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να το αξιοποιήσετε!

Μια τελευταία σκέψη!


Έχετε σκεφτεί να κάνετε ένα ψήφισμα για το επόμενο έτος το 2023; Ελπίζουμε ότι αυτό το ιστολόγιο σας ενέπνευσε να προσθέσετε τη δημιουργία ενός νέου χόμπι στη λίστα σας.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Πλοήγηση στο μέλλον: Το προσχέδιο σας για την επιχειρηματική επιτυχία

Ξεκινήστε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε τη σημασία και τις τεχνικές του αποτελεσματικού επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Ferrero Roche

Οι εταιρείες σε όλη την ΕΕ αγκαλιάζουν τη βιώσιμη συσκευασία

Οι μεγάλες μάρκες εξερευνούν τώρα βιώσιμες συσκευασίες. Ανακάλυψε περισσότερα.