Είναι καιρός να εξερευνήσετε την ευέλικτη συσκευασία;

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 3 min
Is It Time To Explore Flexible Packaging?

Ένας από τους κύριους στόχους σας όταν διευθύνετε μια επιχείρηση θα πρέπει να είναι να κάνετε την υπηρεσία σας όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το χρήστη. Αν ψάχνετε πώς να το κάνετε αυτό με τη συσκευασία του προϊόντος σας, ίσως θέλετε να εξερευνήσετε την ευέλικτη συσκευασία. Η ευέλικτη συσκευασία ταιριάζει σε κάθε προϊόν και συχνά θα είναι φιλική προς το γραμματοκιβώτιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ένας πελάτης χάσει μια παράδοση ή χρειαστεί να παραλάβει το προϊόν σας από την πόρτα του σπιτιού του.

Μια δημοφιλής επιλογή ευέλικτης συσκευασίας είναι οι όρθιες θήκες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτές οι θήκες είναι ανεξάρτητες, γεγονός που παρέχει μια μοναδική και αποτελεσματική ευκαιρία μάρκετινγκ. Είναι επίσης κατάλληλα για να κρατούν μεγάλα βάρη, πλήρως προσαρμόσιμα και ακόμη και οικονομικά.

The Origins Of Stand Up Pouches

Οι θήκες Stand Up σχεδιάστηκαν αρχικά από τον Louis Doyen το 1962. Η Doyen ήθελε να εφεύρει μια ελαφρύτερη εναλλακτική λύση στα γυάλινα βάζα για προϊόντα που έπρεπε να συντηρηθούν κατά τη μεταφορά. Ενώ οι σύγχρονες θήκες stand up είναι παρόμοιες με την αρχική σχεδίαση, έχουν γίνει αρκετές σημαντικές αλλαγές με τα χρόνια.

Η εξέλιξη των Stand Up Pouches

Δείτε πώς έχουν εξελιχθεί οι stand up θήκες ή τα doypacks για να καλύπτουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης καταναλωτικής βάσης.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Είναι πιο σημαντικό από ποτέ οποιαδήποτε συσκευασία που δημιουργείται για προϊόντα να είναι βιώσιμη και εύκολη στην απόρριψη χωρίς να βλάπτει τον πλανήτη. Τα καλά νέα σε αυτό το μέτωπο είναι ότι οι stand up pouches είναι διαθέσιμες σε υλικά που είναι πλήρως βιοδιασπώμενα και βιομηχανικά κομποστοποιήσιμα. Αυτό σημαίνει ότι θα διασπαστούν εντελώς και θα μπορούσαν ακόμη και να ωφελήσουν το περιβάλλον έδαφος.

Καμπυλωτό αλλά μη σπάσιμο

Αναφέραμε ότι ένα από τα κύρια σημεία πώλησης της εύκαμπτης συσκευασίας είναι ότι είναι εύκαμπτη και ταιριάζει σε οποιοδήποτε προϊόν. Αν και αυτό είναι αλήθεια, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτές οι θήκες είναι ανθεκτικές στο σκίσιμο. Θα διατηρούν τα προϊόντα ασφαλή κατά τη μεταφορά και είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο είναι εξαιρετικά για μια τόσο μεγάλη γκάμα ειδών.

Νέες δυνατότητες

Με τα χρόνια, αυτές οι θήκες έχουν σχεδιαστεί με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά. Αυτό περιλαμβάνει θερμοκολλούμενα πώματα καθώς και στεγανοποιήσεις με φερμουάρ. Το φερμουάρ μπορεί επίσης να κατασκευαστεί από βιοδιασπώμενα βιοπλαστικά, ώστε να μην χρειάζεται να πανικοβάλλεστε για κομμάτια και κομμάτια που θα μείνουν πίσω. Μπορείτε να προμηθευτείτε ακόμη και θήκες με παράθυρα που είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό. Αυτό καθιστά τα doypacks εξαιρετικά ευπαρουσίαστα χωρίς να παραιτούνται από κανένα από τα φιλικά προς το πράσινο πλεονεκτήματά τους.

Υψηλή ευελιξία

Ενώ αρχικά είχαν σχεδιαστεί για ευπαθή είδη, οι θήκες χρησιμοποιούνται τώρα για μια μεγάλη λίστα προϊόντων και αντικειμένων. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συσκευασία ρούχων, συμπλήρωμα σκόνης, γλυκών και πολλά άλλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το τέλειο στυλ όρθιας θήκης για το αντικείμενο που πουλάτε.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη συσκευασία σε όρθια συσκευασία. Εάν πιστεύετε ότι αυτή είναι η σωστή επιλογή για το προϊόν σας, έχουμε μια επιλογή από θήκες για να εξερευνήσετε.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.