Κεριά Φαναριών

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
Lantern Candles

Η αποστολή

Η

Lantern Candles, είναι μια βρετανική εταιρεία που ξεκίνησε για να πουλάει μια φανταστική σειρά από αρωματικά, vegan κεριά από κερί σόγιας. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, Jane, δημιουργεί τα κεριά και εγγυάται και εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας σε κάθε προϊόν που πωλείται.

Η Τζέιν ξεκίνησε την επιχείρησή της αφού παρακολούθησε ένα μάθημα κατασκευής κεριών όπου βρήκε το πάθος της. Για να πουλήσει τα νέα προϊόντα της στους πελάτες, χρειαζόταν να βρει τη σωστή συσκευασία από κασσίτερο κεριών που να ήταν οικονομικά αποδοτική, ανθεκτική, βιώσιμη και όμορφη.

Lantern Candles, candle tin with gift bag.
Latern Candles Blueberry Vanilla Crush scented candle in a lever lid tin.

Η λύση μας

Αρχικά, η Jane δοκίμασε γυαλί αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι δεν ήταν αρκετά ανθεκτικό και ήταν αρκετά βαρύ, γεγονός που αύξησε το κόστος μεταφοράς. Για να λύσει αυτά τα προβλήματα, επέλεξε ένα μεταλλικό προϊόν που την οδήγησε στην ομάδα μας. Παρέχαμε μια σειρά δειγμάτων για να βρει την τέλεια μεταλλική συσκευασία για το προϊόν της. Μετά από εκτενή έρευνα, η Τζέιν επέλεξε ένα μοχλό τενεκέ. Από τότε που χρησιμοποίησε αυτό το προϊόν έχει λάβει μια φανταστική ανταπόκριση από τους πελάτες της.

Απάντηση της Τζέιν:

"Το "κερί από κασσίτερο" είναι τόσο δημοφιλές, και λαμβάνω πάντα θετικά σχόλια στις εκθέσεις χειροτεχνίας που παρευρίσκομαι. Οι πελάτες μου το λατρεύουν όπως και εγώ. Διατηρεί τα αρωματικά μου κεριά φρέσκα μέχρι να το θελήσετε για να τα ανάψω και σε συνδυασμό με τις ετικέτες των προϊόντων μου φαίνεται καταπληκτικό. Ευχαριστώ την Tinware Direct που βοήθησες στη διαμόρφωση της εταιρείας μου"

Gorgeous Grapefruit candle tin by Lantern Candles

μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.