Κοσμήματα Avalon

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
Avalon Jewellery

Η Avalon Jewellery δημιουργεί μοναδικά, πολύτιμα κοσμήματα και μοναδικές αποκλειστικότητες για τους πελάτες της. Η μικρή βιοτεχνική επιχείρηση έχει ιστορία στην παροχή κοσμημάτων εξαιρετικής ποιότητας στην αγορά.

Η αποστολή

Η εταιρεία κοσμημάτων μας είπε ότι έψαχναν για συσκευασίες υψηλής ποιότητας που να είναι οικονομικά αποδοτικές και διαθέσιμες σε μικρές ποσότητες. Χρειαζόταν επίσης να είναι φιλικό προς το γραμματοκιβώτιο.

Η λύση μας

Σε αυτήν την περίπτωση, η φανταστική μας γκάμα ειδών στοκ παρείχε την τέλεια λύση και η Avalon Jewellery μπόρεσε να πάρει τη συσκευασία τους γρήγορα με την αποστολή της επόμενης ημέρας. Η γκάμα αποθεμάτων μας προσέφερε μια ιδανική λύση καθώς ήταν διαθέσιμα για παραγγελία σε μικρές ποσότητες με γρήγορη αποστολή την επόμενη μέρα.

Η επιχείρηση επέλεξε τη μεταλλική μας συσκευασία καθώς ήθελε να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών υψηλού επιπέδου. Συμβουλεύσαμε επίσης ότι η μεταλλική συσκευασία θα παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας για τυχόν αναρτημένα αντικείμενα.

Μαλλί προβάτου Shetland προστέθηκε μέσα στα τενεκεδάκια με ετικέτα για να διατηρηθούν τα κοσμήματα ασφαλή στο εσωτερικό και να προσθέσουν την χειροποίητη αίσθηση των κοσμημάτων.

 

Απάντηση της Avalon:

"Ως εδώ και καιρό ικανοποιημένος πελάτης της Tinware Direct, μπορώ να πω ότι η υπηρεσία ήταν άψογη, χωρίς χαμένες παραδόσεις εδώ και πολλά χρόνια και θα τις συνιστούσα χωρίς κράτηση, σε όποιον ψάχνει για έναν αξιόπιστο και σε καλή τιμή προμηθευτή κασσίτερου .”


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.