Φίλτρα Lee

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
Lee Filters packaging.

Ιδρύθηκε το 1967, η Lee Filters ήταν ένα πρωτότυπο μέρος του γκρουπ που μετατράπηκε σε Lee International. Τώρα που ανήκει στην Panavision, η εταιρεία είναι ο ηγέτης στην κατασκευή αρχιτεκτονικών φίλτρων, φωτισμού και φωτογραφικών φίλτρων σε παγκόσμια κλίμακα. Παράγουν λύσεις ακριβείας για όλους, από φωτογράφους μέχρι αρχιτέκτονες και κινηματογραφιστές.

Η Αποστολή

Η Lee Filters μας ενημέρωσε ότι χρησιμοποιούσαν συνήθως συσκευασίες από χαρτόνι για τα προϊόντα τους. Ωστόσο, χρειάζονταν μια εναλλακτική με προστατευτικές ιδιότητες για τη γκάμα των γυάλινων φίλτρων τους. Χρησιμοποίησαν έρευνα πελατών για να καθορίσουν ότι η συσκευασία τους έπρεπε επίσης να είναι πιο ανθεκτική, ενώ ταίριαζε με τα συγκεκριμένα μεγέθη των φίλτρων τους.

Η λύση μας

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνάς τους, η ομάδα της Lee Filters αποφάσισε ότι οι συσκευασίες από κασσίτερο ήταν το καλύτερο υλικό για τα μοναδικά προϊόντα τους. Εκτός από την παροχή του σωστού επιπέδου ανθεκτικότητας, ήταν επίσης πιο οικονομικό σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως το σκληρυμένο πλαστικό. Σχεδιάσαμε επίσης ένα ένθετο αφρού που χρησιμοποιήθηκε για την προστασία του προϊόντος στο εσωτερικό και τη διασφάλιση της ασφάλειας κατά τη μεταφορά.

Απάντηση από τα φίλτρα Lee:

"Η στενή συνεργασία είναι βασικό στοιχείο για κάθε ομάδα προμηθειών – Η Tinware Direct μπόρεσε να καλύψει αυτήν την απαίτηση και μας πρόσφερε επίσης την τέλεια λύση συσκευασίας για το προϊόν μας σε τιμή εντός του προϋπολογισμού μας. Απλώς σημείωσαν όλα τα σωστά πλαίσια."


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις για τη συσκευασία μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία....

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες: 8 δημιουργικοί τρόποι επαναχρησιμοποίησης των συσκευασιών μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των επιλογών σχεδιασμού συσκευασιών που ξεχωρίζουν.