Σωστή Χήνα

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
Proper Goose

Η Proper Goose ειδικεύεται στη δημιουργία κατά παραγγελία δώρων και καρτών που είναι προσωπικές για κάθε πελάτη. Ανυπομονούν να κρατήσουν ζωντανή τη διαδικασία να δίνουν και να λαμβάνουν κάρτες. Η ομάδα ταλέντων τους χρησιμοποιεί καινοτόμο εξοπλισμό και καθαρή φαντασία για να δημιουργήσει εξατομικευμένους θησαυρούς.

Η αποστολή

Για να δημιουργήσετε μια σειρά από μοναδικά, πολυτελή μεταλλικά κουτιά που ήταν τέλεια για κάθε περίσταση.

Η λύση μας

Δημιουργήσαμε ένα απλό, λευκό, ορθογώνιο τενεκέ που χωρούσε τα πάντα, από χαρτικά μέχρι εικονογραφήσεις. Σχεδιάσαμε το κασσίτερο απλό έτσι ώστε η Proper Goose να μπορεί εύκολα να προσαρμόσει κάθε κουτί με μοναδικά σχέδια με το δικό της σύστημα εκτύπωσης. Αυτό τους επέτρεψε να δημιουργήσουν τον τέλειο κασσίτερο για κάθε πελάτη.

Απάντηση από την Proper Goose:

"Η Tinware Direct μας προμήθευσε με αυτό ακριβώς που ψάχναμε – ένα ποιοτικό προϊόν σε ανταγωνιστική τιμή. Η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν ανταποκρίνεται σε κανέναν και χαίρονται να συνεργαστείτε με!.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις για τη συσκευασία μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία....

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες: 8 δημιουργικοί τρόποι επαναχρησιμοποίησης των συσκευασιών μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των επιλογών σχεδιασμού συσκευασιών που ξεχωρίζουν.