The Pembrokeshire Beach Food Company

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

Η Pembrokeshire Beach Food Company ειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων προϊόντων σε πελάτες που δεν είναι διαθέσιμα πουθενά αλλού στην αγορά. Συγκεκριμένα, προσπαθούν να δημιουργήσουν τοπικά θαλασσινά προϊόντα που αντιπροσωπεύουν όμορφα όλα όσα αγαπούν και καταλαβαίνουν οι πελάτες για την παραλία.

Η Αποστολή

Η εταιρεία ανυπομονούσε να προμηθευτεί συσκευασίες που να ταιριάζουν με τα καρυκεύματα Captain Cat's Môr - ένα προϊόν που η Marks & Spencers ήθελε να διαθέσει.  Η συσκευασία έπρεπε επίσης να είναι βιώσιμη και να παράγεται με ηθικό τρόπο.

Η λύση μας

Γνωρίζαμε ότι ήταν σημαντικό να αναπτύξουμε ένα κουτί που να ταιριάζει απόλυτα με τη μοναδική πρόταση πώλησης της εταιρείας. Οι δικές μας πολιτικές βιωσιμότητας και ηθικής είναι ήδη ταιριασμένες με τις απαιτήσεις της εταιρείας.

Καθώς το προϊόν έπρεπε να είναι χαλαρό στο εσωτερικό του κασσίτερου, η συσκευασία έπρεπε να είναι αεροστεγής. Επιλέξαμε ένα καπάκι μοχλού και παρείχαμε καθοδήγηση καθώς η Pembrokeshire δημιούργησε το πρώτο της προϊόν σε κάθε μεταλλική συσκευασία. Τα δείγματα παρήχθησαν έτσι ώστε η εταιρεία να μπορέσει να βρει το σωστό χρώμα και να δοκιμάσει τον κασσίτερο πριν τεθεί στην παραγωγή.

Απάντηση της Pembrokeshire Beach Food Company:

"Η εξυπηρέτηση πελατών που λαμβάνετε από την Tinware είναι εξαιρετική, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για εσάς και το προϊόν σας και σας ενημερώνουν για το τι συμβαίνει σε κάθε βήμα .”


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.