The Rhubarb Candle Company

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
The Rhubarb Candle Company Candle Tin Packaging


Η εταιρεία Rhubarb Candle Company δημιουργεί κεριά σε μια ποικιλία αρωμάτων χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο στυλ κασσίτερου. Η οικογενειακή επιχείρηση προσπαθεί πάντα να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Χρησιμοποιούν επίσης μόνο βαμβακερά φυτίλια και φυσικό κερί σόγιας για να δημιουργήσουν τα κεριά τους.

Η πρόκληση

Η εταιρεία επικοινώνησε μαζί μας σχετικά με την εξατομικευμένη μας υπηρεσία, καθώς ενδιαφερόταν να χαραγμένα τα καπάκια τους. Τελικά αποφάσισαν να αγοράσουν τα στοκ κουτιά μας για να τα προσαρμόσουν με ετικέτες. Η επιχείρηση σημείωσε ότι οι εξατομικευμένες λύσεις μας θα μπορούσαν να είναι μια οδός που θα ενδιαφερόταν να εξερευνήσουν στο μέλλον καθώς συνεχίζουν να αναπτύσσονται.

Η λύση

Προμηθεύσαμε συσκευασίες από κασσίτερο στην The Rhubarb Candle Company καθώς θεώρησαν ότι αυτή ήταν η ιδανική λύση για τις ανάγκες τους. Τους έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν κεριά υψηλής ποιότητας σε οικονομική τιμή.

Απάντηση από την εταιρεία Rhubarb Candle:

''Επέλεξα Tinware καθώς μας το συνέστησαν για την παροχή καλών δοχείων καλής ποιότητας, σε μια σειρά στυλ και μεγεθών. Έχω και θα σας συνιστούσα σε ανθρώπους, έδωσα τα στοιχεία σας σε 3 άτομα και πιστεύω ότι τα προϊόντα σας είναι φανταστικά και ο χρόνος αποστολής είναι πολύ καλός.''


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις για τη συσκευασία μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία....

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες: 8 δημιουργικοί τρόποι επαναχρησιμοποίησης των συσκευασιών μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των επιλογών σχεδιασμού συσκευασιών που ξεχωρίζουν.