4 λόγοι για τους οποίους οι μαύρες συσκευασίες είναι trending

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 3 min
4 Reasons Why Black Packaging Is Trending

Εάν ερευνάτε διαφορετικούς τύπους συσκευασίας για το επόμενο προϊόν σας στην αγορά, τότε είναι σημαντικό να εξερευνήσετε πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων χρωμάτων. Η μαύρη συσκευασία είναι μια trending επιλογή για τους παραγωγούς αμέτρητων προϊόντων. Ας διερευνήσουμε γιατί συμβαίνει αυτό και μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρει μια συσκευασία σε στυλ νουάρ.

Αλλαγή γνώμης 

Η έρευνα δείχνει ότι το χρώμα επηρεάζει τις απόψεις και τα συναισθήματα. Για παράδειγμα, το κόκκινο μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα θυμού και επιθετικότητας, ενώ τα παστέλ χρώματα θεωρούνται πιο καταπραϋντικά. Στην περίπτωση του μαύρου, αυτό συνδέεται με την κομψότητα, το μυστήριο, την πολυτέλεια και τη χλιδή.

Θα μπορούσε να βοηθήσει στη δημιουργία της ιδέας ότι ένα προϊόν είναι ακριβό ή πολύτιμο. Μπορεί επίσης να προκαλέσει μια αίσθηση απορίας ή ίντριγκας σε ένα κοινό-στόχο.

Κάντε εντύπωση 

Ενώ η μαύρη συσκευασία είναι μια μοντέρνα επιλογή τον τελευταίο καιρό, εξακολουθεί να μην είναι ευρέως αποδεκτή από εταιρείες που ανήκουν σε ορισμένες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένου του τομέα των καλλυντικών. Οι εταιρείες σε αυτόν τον τομέα θα επιλέξουν πιο φωτεινές συσκευασίες που αντικατοπτρίζουν την υγεία και την ευεξία. Για το λόγο αυτό, η σωστή μαύρη συσκευασία μπορεί να βοηθήσει κάθε μάρκα να ξεχωρίσει και να αφήσει το στίγμα της.

Πες μια ιστορία

Το μάρκετινγκ έχει να κάνει με την αφήγηση μιας ιστορίας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρη συσκευασία για να το κάνετε αυτό. Για παράδειγμα, ένα μαύρο μπουκάλι θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι ένα καλλυντικό προϊόν έχει σχεδιαστεί για χρήση τη νύχτα.

Δημιουργήστε έναν κενό καμβά

Ένα τελευταίο πλεονέκτημα της μαύρης συσκευασίας είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός κενού καμβά για οποιοδήποτε προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε ορισμένες από τις αρνητικές ιδέες ή αντιλήψεις που οι άνθρωποι συνδέουν με άλλες αποχρώσεις. Είναι μια ασφαλής, μίνιμαλ σχεδιαστική επιλογή για κάθε προϊόν που πουλάτε.

Επιλογές μαύρης συσκευασίας 

Black and Silver Aluminium Bottles

Τώρα που καταλαβαίνετε τα βασικά πλεονεκτήματα της μαύρης συσκευασίας, ας εξερευνήσουμε μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Σωλήνες από χαρτόνι
  • Μπουκάλια αλουμινίου
  • Σακούλες όρθιας θέσης
  • Συσκευασία συνδυασμού
  • Κασέτες δώρου
  • Δοχεία κεριών 

Όλες αυτές οι επιλογές συσκευασίας χονδρικής είναι διαθέσιμες με μαύρα σχέδια. Ο συνδυασμός αυτής της απόχρωσης με έναν συγκεκριμένο τύπο συσκευασίας παρέχει βασικά πλεονεκτήματα.

Για παράδειγμα, μαύρα μπουκάλια θα αναδείξουν κάθε επωνυμία και θα δημιουργήσουν μια πολυτελή εικόνα για προϊόντα με βάση το νερό. Αυτό περιλαμβάνει κρέμες, καλλυντικά, ακόμη και ποτά.

Οι θήκες Stand Up είναι μια ευέλικτη επιλογή για αμέτρητες ξηρές τροφές και ο μαύρος σχεδιασμός βοηθά τις εικόνες καθώς και το κείμενο να ξεχωρίζουν. Αυτό μπορεί να κάνει τα προϊόντα σας πιο ελκυστικά και μαγευτικά.

Τα μαύρα τενεκεδάκια για κεριά είναι μια κομψή επιλογή που ταιριάζει υπέροχα στη μοντέρνα διακόσμηση. Υπενθυμίζουν επίσης στους ανθρώπους τη νύχτα που είναι ένα άλλο παράδειγμα του πώς η μαύρη συσκευασία μπορεί να σας βοηθήσει να περιγράψετε μια ιστορία με τα προϊόντα σας.

Ή, τι θα λέγατε για ένα μαύρο κουτί δώρου; Το μαύρο συχνά συνδέεται ευρέως με την ιδέα του μυστηρίου. Έτσι, εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, τότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ανακαλύψουν τι κρύβεται μέσα.

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτό το άρθρο κατατοπιστικό και ενδιαφέρον. Αναρωτιέστε αν η μαύρη συσκευασία θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή για το προϊόν ή την επωνυμία σας; Εδώ στο Tinware Direct, έχουμε μια υπέροχη συλλογή μαύρων συσκευασιών χονδρικής για να διαλέξετε.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.