10 λόγοι για να επιλέξετε τη συσκευασία από αλουμίνιο

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
10 Reasons To Choose Aluminium Packaging - Tinware Direct

Τα βάζα, οι γλάστρες, τα δοχεία, οι σωλήνες και τα μπουκάλια αλουμινίου είναι όλα χωρίς ραφές, καθιστώντας τα κατάλληλα για υγρά προϊόντα όπως κερί κεριών, βάλσαμα για γένια, ενυδατικές κρέμες, αφρούς ξυρίσματος, σαπούνια και όλα τα προϊόντα με βάση το λάδι και το νερό.

 

Έχουμε καταλήξει σε 10 λόγους για τους οποίους το αλουμίνιο είναι μια δημοφιλής επιλογή συσκευασίας για πολλούς:

 

  1. Η συσκευασία από αλουμίνιο σας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να απομακρυνθείτε από το πλαστικό. Το αλουμίνιο είναι 100% ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιήσιμο και είναι η πιο ανακυκλωμένη συσκευασία στην Ευρώπη*.
  2. Σε αντίθεση με άλλες συσκευασίες, το αλουμίνιο και άλλα μεταλλικά προϊόντα μπορούν να ανακυκλώνονται για πάντα χωρίς να υποβαθμίζονται. Στην πραγματικότητα, υπολογίζεται ότι το 80% των μεταλλικών προϊόντων που παράγονται στον κόσμο εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για χρήση*.
  3. Το αλουμίνιο είναι ελαφρύτερο σε βάρος από το πλαστικό ή το γυαλί, όχι μόνο διευκολύνει τη μεταφορά αλλά σας εξοικονομεί χρήματα από τη μεταφορά, ενώ μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα.
  4. Η συσκευασία από αλουμίνιο σας δίνει έναν κενό καμβά. Είτε ψάχνετε για μια όλη εκτύπωση, μια ετικέτα ή μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα ανάγλυφο λογότυπο στο καπάκι, η επωνυμία της συσκευασίας σας από αλουμίνιο μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, προσφέροντας στη συσκευασία σας ένα μοναδικό φινίρισμα κατά παραγγελία.
  5. Η επένδυση στο καπάκι ενός βάζου από αλουμίνιο έχει χαμηλό ρυθμό μετάβασης υγρασίας και προστατεύει το προϊόν στο εσωτερικό από αντιδραστικά στοιχεία στον αέρα, συμβάλλοντας στη μείωση της φθαρσιμότητας, διατηρώντας το προϊόν σας πιο φρέσκο ​​για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  6. Το αλουμίνιο είναι άθραυστο.
  7. Είναι ένα εξαιρετικό προστατευτικό κέλυφος για το προϊόν σας με το σκληρό εξωτερικό του.
  8. Τα προϊόντα σε μεταλλικές συσκευασίες θεωρούνται πιο ποιοτικά και πολυτελή, καθιστώντας τα πιο ελκυστικά για τους καταναλωτές.
  9. Το αλουμίνιο είναι ένα μέταλλο που δεν μπορεί να σκουριάσει καθώς δεν περιέχει σίδηρο, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για προϊόντα με βάση το νερό και για συσκευασία για τη βιομηχανία καλλυντικών.
  10. Είναι επίσης φθηνό, ειδικά σε σύγκριση με άλλες επιλογές συσκευασίας του είδους του.

Το Tinware Direct προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευασιών από αλουμίνιο.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Πλοήγηση στο μέλλον: Το προσχέδιο σας για την επιχειρηματική επιτυχία

Ξεκινήστε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε τη σημασία και τις τεχνικές του αποτελεσματικού επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Ferrero Roche

Οι εταιρείες σε όλη την ΕΕ αγκαλιάζουν τη βιώσιμη συσκευασία

Οι μεγάλες μάρκες εξερευνούν τώρα βιώσιμες συσκευασίες. Ανακάλυψε περισσότερα.