Οι ταχύτερες παραδόσεις είναι καθ' οδόν!

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
Van delivering product packaging

Στην Tinware Direct, διερευνούμε συνεχώς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας για όλους τους πελάτες. Τον τελευταίο χρόνο, εργαζόμασταν σκληρά, προετοιμάζοντας μια νέα κεντρική τοποθεσία για την επιχείρησή μας στην Ολλανδία. Πριν ανοίξουμε επίσημα τις πόρτες της αποθήκης το νέο έτος, θέλαμε να μοιραστούμε τι θα σημαίνει αυτή η αλλαγή για τους επόμενους μήνες. 

 

Dutch warehouse exterior

Γιατί κάνουμε αυτήν την αλλαγή; 

Μία από τις κύριες προκλήσεις και τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε πάντα την ταχύτερη παράδοση στους πελάτες μας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Είτε λανσάρετε ένα νέο προϊόν είτε ψάχνετε για φρέσκια συσκευασία για ένα προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις, η γρήγορη παράδοση είναι πάντα ύψιστη προτεραιότητα. Έχουμε αμέτρητους πελάτες σε όλη την Ευρώπη και η νέα αποθήκη βρίσκεται σε τέλεια θέση για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και ταχύτερη λύση. 

Η υπερσύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον, αποθήκη είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεται η αξιότιμη ομάδα logistics μας για να διασφαλίσει ότι οι διαδικασίες παραμένουν αποτελεσματικές, μειώνοντας αποτελεσματικά τον χρόνο διεκπεραίωσης. 

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; 

Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να προχωρήσει στην πραγματοποίηση παραδόσεων από τη νέα μας ευρωπαϊκή τοποθεσία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, οι πελάτες που κάνουν παραγγελίες μεταξύ 18 Δεκεμβρίου και 8 Ιανουαρίου ενδέχεται να παρουσιάσουν καθυστέρηση 1 έως 3 εβδομάδων. Για αυτόν τον λόγο, ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες που χρειάζονται επείγουσες παραδόσεις για τον Ιανουάριο να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες πριν από αυτήν την ημερομηνία. 

 

New Dutch warehouse interior

Πώς θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα;  

Η νέα μετάβαση σε μια κεντρική τοποθεσία επιτρέπει στην ομάδα logistics μας να παρέχει ταχύτερους χρόνους αποστολής σε όλη την Ευρώπη. Μόλις ξεκινήσει πλήρως αυτή η αλλαγή, τα προϊόντα μας συσκευασίας από μεταλλικό, κασσίτερο και όρθια συσκευασία θα φτάνουν στις πόρτες, τα γραφεία και τις αποθήκες πιο γρήγορα από ποτέ. Από τα μέσα Ιανουαρίου, οι νέοι χρόνοι αποστολής περιλαμβάνουν: 

  • 1 εργάσιμη ημέρα - Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν, Ολλανδία 
     
  • 2 εργάσιμες ημέρες - Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία 
     
  • 3 εργάσιμες ημέρες – Ιταλία 
     
  • 4 εργάσιμες ημέρες - Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία. 
     
  • 5 εργάσιμες ημέρες - Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Σερβία & Μαυροβούνιο, Σουηδία, Ελβετία, Ρουμανία 
     
  • 6 εργάσιμες ημέρες - Ελλάδα 

Στην Tinware Direct επιθυμούμε να προχωράμε πάντα μπροστά και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας όπου είναι δυνατόν. Το άνοιγμα των θυρών της νέας μας αποθήκης στην Ολλανδία είναι το επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι.  

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη συναρπαστική εξέλιξη ή αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε το έργο συσκευασίας με την ομάδα ειδικών μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα. 

 


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.