Κορυφαίες επωνυμίες τροφίμων λανσάρουν νέες βιώσιμες συσκευασίες

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
Pringles crisps

Η βιώσιμη συσκευασία έχει γίνει βασικός παράγοντας για τις επιχειρήσεις κατά την προετοιμασία στρατηγικών μάρκετινγκ για νέα και παλιά προϊόντα. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι μεγάλες μάρκες αλλάζουν τις συσκευασίες τους για να είναι πιο οικολογικές το 2024.

Pringles

Η Pringles ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κυκλοφόρησε νέους ανακυκλώσιμους σωλήνες για τα προϊόντα της. Αυτήν τη στιγμή διατίθεται αποκλειστικά στο βρετανικό σούπερ μάρκετ Tesco, η συσκευασία αναμένεται να εμφανιστεί σε άλλα καταστήματα αργότερα κατά τη διάρκεια του έτους. Η συσκευασία διαθέτει χάρτινη βάση που αντικαθιστά το αρχικό μεταλλικό σχέδιο. Η αρχική συσκευασία οδήγησε στο να χαρακτηριστεί η μάρκα ως ένας από τους χειρότερους κατασκευαστές τροφίμων για ανακύκλωση το 2017. Οι νέοι σωλήνες απαιτούσαν επένδυση 86 εκατομμυρίων λιρών σε νέα τεχνολογία από τη μάρκα.

Η εταιρεία αναφέρει ότι αναμένει να πουλήσει 48 εκατομμύρια σωλήνες από την Tesco φέτος. Εκτός από πιο βιώσιμη, η συσκευασία διατηρεί τα πατατάκια φρέσκα και τα προστατεύει από το σπάσιμο.

Φλώρα

Η Flora είναι ένας άλλος προμηθευτής τροφίμων που λαμβάνει μέτρα για να είναι πιο βιώσιμη το 2024. Η επιχείρηση έχει λανσάρει μια νέα μορφή συσκευασίας χαρτιού για τα φυτικά προϊόντα της, η οποία πιστεύεται ότι είναι παγκόσμια πρώτη. Τα μηδενικά πλαστικά δοχεία είναι αδιάβροχα, αδιάβροχα και ανακυκλώνονται εύκολα. Η μητρική εταιρεία της Flora Upfield θεωρεί τα δοχεία ως ένα βήμα προς την αντικατάσταση έως και δύο δισεκατομμυρίων πλαστικών δοχείων έως το 2030. Σύμφωνα με την επιχείρηση αυτό θα συμβάλει στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων κατά περισσότερους από 25.000 τόνους.

Η Upfield στοχεύει επίσης η συσκευασία να είναι οικιακή κομποστοποίηση έως το 2025. Σύμφωνα με την επιχείρηση, η αλλαγή απαιτούσε τέσσερα χρόνια ανάπτυξης.

Η προοπτική μας

Η βιωσιμότητα θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών σας όταν επιλέγετε ή σχεδιάζετε συσκευασία για τα προϊόντα σας το 2024.

Αυτό είναι σημαντικό είτε εξερευνάτε έναν επανασχεδιασμό για ένα υπάρχον προϊόν είτε εάν ετοιμάζεστε να λανσάρετε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν στην αγορά.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξερευνήσουν πιο βιώσιμες επιλογές συσκευασίας έχουν πολλές δυνατότητες. Η συσκευασία από χαρτί Kraft stand up pouch είναι κομποστοποιήσιμη και θα ωφελήσει το περιβάλλον έδαφος όταν αποσυντεθεί. Η ευέλικτη συσκευασία είναι ιδανική για παραδόσεις γραμματοκιβωτίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία αμέτρητων προϊόντων, όπως σκόνες, γλυκά, μπισκότα, ακόμη και ρούχα.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.