Φίλτρα Lee

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
Lee Filters packaging.

Ιδρύθηκε το 1967, η Lee Filters ήταν ένα πρωτότυπο μέρος του ομίλου που μετατράπηκε σε Lee International. Τώρα που ανήκει στην Panavision, η εταιρεία είναι ο ηγέτης στην κατασκευή αρχιτεκτονικών φίλτρων, φωτισμού και φωτογραφικών φίλτρων σε παγκόσμια κλίμακα. Παράγουν λύσεις ακριβείας για όλους, από φωτογράφους μέχρι αρχιτέκτονες και κινηματογραφιστές. 

Η Αποστολή

Η Lee Filters μας ενημέρωσε ότι χρησιμοποιούσαν συνήθως συσκευασίες από χαρτόνι για τα προϊόντα τους. Ωστόσο, χρειάζονταν μια εναλλακτική με προστατευτικές ιδιότητες για τη γκάμα φίλτρων γυαλιού τους. Χρησιμοποίησαν έρευνα πελατών για να προσδιορίσουν ότι η συσκευασία τους έπρεπε επίσης να είναι πιο ανθεκτική ενώ ταίριαζε με τα συγκεκριμένα μεγέθη των φίλτρων τους. 

Η λύση μας

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνάς τους, η ομάδα της Lee Filters αποφάσισε ότι οι συσκευασίες από κασσίτερο ήταν το καλύτερο υλικό για τα μοναδικά προϊόντα τους. Εκτός από την παροχή του σωστού επιπέδου ανθεκτικότητας, ήταν επίσης πιο οικονομικό σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως το σκληρυμένο πλαστικό. Σχεδιάσαμε επίσης ένα ένθετο αφρού που χρησιμοποιήθηκε για την προστασία του προϊόντος στο εσωτερικό και τη διασφάλιση της ασφάλειας κατά τη μεταφορά. 

Απάντηση από τα φίλτρα Lee:

"Η στενή συνεργασία είναι βασικό στοιχείο για κάθε ομάδα προμηθειών – Η Tinware Direct μπόρεσε να ανταποκριθεί σε αυτήν την απαίτηση και επίσης μας πρόσφερε την τέλεια λύση συσκευασίας για το προϊόν μας σε τιμή εντός του προϋπολογισμού μας. Απλώς σημείωσαν όλα τα σωστά πλαίσια."


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainable packaging

Κατανόηση της βιώσιμης συσκευασίας: Μια σε βάθος ματιά

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαφορετικούς τύπους βιώσιμων συσκευασιών.

Image of hand pushing plastic packaging away

Μετάβαση από την πλαστική στη οικολογική συσκευασία: Ένας οδηγός πέντε βημάτων

Ανακαλύψτε τα βασικά βήματα για την εξάλειψη των πλαστικών συσκευασιών από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και υιοθετήστε φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις συσκευασίας.

Forest with sustainable packaging images

Η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες FMCG

Καθώς οι επωνυμίες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας τους, η έμφαση στην κατάλληλη συσκευασία από τις εταιρείες FMCG γίνεται όλο και πιο εμφανής.