The Rhubarb Candle Company

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
The Rhubarb Candle Company Candle Tin Packaging


Η εταιρεία Rhubarb Candle Company δημιουργεί κεριά σε μια ποικιλία αρωμάτων χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο στυλ κασσίτερου. Η οικογενειακή επιχείρηση προσπαθεί πάντα να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Χρησιμοποιούν επίσης μόνο βαμβακερά φυτίλια και φυσικό κερί σόγιας για να δημιουργήσουν τα κεριά τους. 

Η πρόκληση

Η εταιρεία επικοινώνησε μαζί μας σχετικά με την εξατομικευμένη μας υπηρεσία, καθώς ενδιαφερόταν να χαραγμένα τα καπάκια τους. Τελικά αποφάσισαν να αγοράσουν τα στοκ κουτιά μας για να τα προσαρμόσουν με ετικέτες. Η επιχείρηση σημείωσε ότι οι εξατομικευμένες λύσεις μας θα μπορούσαν να είναι μια οδός που θα ενδιαφερόταν να εξερευνήσουν στο μέλλον καθώς συνεχίζουν να αναπτύσσονται. 

Η λύση

Προμηθεύσαμε συσκευασίες από κασσίτερο στην The Rhubarb Candle Company καθώς θεώρησαν ότι αυτή ήταν η ιδανική λύση για τις ανάγκες τους. Τους έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν κεριά υψηλής ποιότητας σε οικονομική τιμή.

Απάντηση από την εταιρεία Rhubarb Candle:

''Επέλεξα Tinware καθώς μας το συνιστούσαν για την προμήθεια τενεκέδων καλής ποιότητας, σε ποικιλία στυλ και μεγεθών. Έχω και θα σας συνιστούσα στους ανθρώπους, έδωσα τα στοιχεία σας σε 3 άτομα και πιστεύω ότι τα προϊόντα σας είναι φανταστικά και ο χρόνος αποστολής είναι πολύ καλός.''


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainable packaging

Κατανόηση της βιώσιμης συσκευασίας: Μια σε βάθος ματιά

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαφορετικούς τύπους βιώσιμων συσκευασιών.

Image of hand pushing plastic packaging away

Μετάβαση από την πλαστική στη οικολογική συσκευασία: Ένας οδηγός πέντε βημάτων

Ανακαλύψτε τα βασικά βήματα για την εξάλειψη των πλαστικών συσκευασιών από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και υιοθετήστε φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις συσκευασίας.

Forest with sustainable packaging images

Η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες FMCG

Καθώς οι επωνυμίες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας τους, η έμφαση στην κατάλληλη συσκευασία από τις εταιρείες FMCG γίνεται όλο και πιο εμφανής.