Κοσμήματα Avalon

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
Avalon Jewellery

Η

Η Avalon Jewellery δημιουργεί μοναδικά, πολύτιμα κοσμήματα και μοναδικές αποκλειστικότητες για τους πελάτες της. Η μικρή επιχείρηση χειροτεχνίας έχει ιστορία στην παροχή εξαιρετικά κοσμημάτων υψηλής ποιότητας στην αγορά.

Η αποστολή

Η εταιρεία κοσμημάτων μάς είπε ότι έψαχνε για συσκευασίες υψηλής ποιότητας που να είναι οικονομικά αποδοτικές και διαθέσιμες σε μικρές ποσότητες. Χρειαζόταν επίσης να είναι φιλικό προς το γραμματοκιβώτιο. 

Η λύση μας

Σε αυτήν την περίπτωση, η φανταστική γκάμα αποθεμάτων μας παρείχε την τέλεια λύση και η Avalon Jewellery μπόρεσε να πάρει τη συσκευασία τους γρήγορα με την αποστολή της επόμενης ημέρας. Η γκάμα αποθεμάτων μας προσέφερε μια ιδανική λύση καθώς ήταν διαθέσιμα για παραγγελία σε μικρές ποσότητες με γρήγορη αποστολή την επόμενη μέρα.

Η επιχείρηση επέλεξε τη μεταλλική μας συσκευασία καθώς ήθελε να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών υψηλού επιπέδου. Συμβουλεύσαμε επίσης ότι η μεταλλική συσκευασία θα παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας για τυχόν αναρτημένα αντικείμενα. 

Μαλλί προβάτου Shetland προστέθηκε μέσα στα τενεκεδάκια με ετικέτα για να διατηρείται το κόσμημα ασφαλές στο εσωτερικό και να προσθέτει την χειροποίητη αίσθηση των κοσμημάτων. 

 

Απάντηση της Avalon:

"Ως εδώ και καιρό ικανοποιημένος πελάτης της Tinware Direct, μπορώ να πω ότι η υπηρεσία ήταν άψογη, χωρίς παραδόσεις που χάθηκαν εδώ και πολλά χρόνια και θα τις συνιστούσα χωρίς κράτηση, σε όποιον ψάχνει για έναν αξιόπιστο και σε καλή τιμή προμηθευτή κασσίτερου .”


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainable packaging

Κατανόηση της βιώσιμης συσκευασίας: Μια σε βάθος ματιά

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαφορετικούς τύπους βιώσιμων συσκευασιών.

Image of hand pushing plastic packaging away

Μετάβαση από την πλαστική στη οικολογική συσκευασία: Ένας οδηγός πέντε βημάτων

Ανακαλύψτε τα βασικά βήματα για την εξάλειψη των πλαστικών συσκευασιών από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και υιοθετήστε φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις συσκευασίας.

Forest with sustainable packaging images

Η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες FMCG

Καθώς οι επωνυμίες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας τους, η έμφαση στην κατάλληλη συσκευασία από τις εταιρείες FMCG γίνεται όλο και πιο εμφανής.