The Pembrokeshire Beach Food Company

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

Η Pembrokeshire Beach Food Company ειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων προϊόντων σε πελάτες που δεν είναι διαθέσιμα πουθενά αλλού στην αγορά. Συγκεκριμένα, προσπαθούν να δημιουργήσουν τοπικά θαλασσινά προϊόντα που αντιπροσωπεύουν όμορφα όλα όσα αγαπούν και καταλαβαίνουν οι πελάτες για την παραλία. 

Η Αποστολή

Η εταιρεία ανυπομονούσε να προμηθευτεί συσκευασίες που να ταιριάζουν με το καρύκευμα Captain Cat's Môr - ένα προϊόν που η Marks & Spencers ήθελε να διαθέσει.  Η συσκευασία έπρεπε επίσης να είναι βιώσιμη και να παράγεται με ηθικό τρόπο. 

Η λύση μας

Γνωρίζαμε ότι ήταν σημαντικό να αναπτύξουμε ένα κουτί που να ταιριάζει απόλυτα με τη μοναδική πρόταση πώλησης της εταιρείας. Οι δικές μας πολιτικές βιωσιμότητας και ηθικής είναι ήδη ταιριασμένες με τις απαιτήσεις της εταιρείας.

Καθώς το προϊόν έπρεπε να είναι χαλαρό στο εσωτερικό του κασσίτερου, η συσκευασία έπρεπε να είναι αεροστεγής. Επιλέξαμε ένα καπάκι μοχλού και παρείχαμε καθοδήγηση καθώς η Pembrokeshire δημιούργησε το πρώτο της προϊόν σε κάθε μεταλλική συσκευασία. Τα δείγματα παρήχθησαν έτσι ώστε η εταιρεία να μπορέσει να βρει το σωστό χρώμα και να δοκιμάσει τον κασσίτερο πριν τεθεί στην παραγωγή.

Απάντηση Pembrokeshire Beach Food Company:

"Η εξυπηρέτηση πελατών που λαμβάνετε από την Tinware είναι εξαιρετική, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για εσάς και το προϊόν σας και σας ενημερώνουν για το τι συμβαίνει σε κάθε βήμα .”


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainable packaging

Κατανόηση της βιώσιμης συσκευασίας: Μια σε βάθος ματιά

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαφορετικούς τύπους βιώσιμων συσκευασιών.

Image of hand pushing plastic packaging away

Μετάβαση από την πλαστική στη οικολογική συσκευασία: Ένας οδηγός πέντε βημάτων

Ανακαλύψτε τα βασικά βήματα για την εξάλειψη των πλαστικών συσκευασιών από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και υιοθετήστε φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις συσκευασίας.

Forest with sustainable packaging images

Η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες FMCG

Καθώς οι επωνυμίες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας τους, η έμφαση στην κατάλληλη συσκευασία από τις εταιρείες FMCG γίνεται όλο και πιο εμφανής.