Κουλουράκια Campbells

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
Cambells Shortbread classic car packaging

Η πρόκληση

Η Campbells φτιάχνει κουλουράκια από το 1830 και είναι το παλαιότερο αρτοποιείο στη Σκωτία. Ως επωνυμία πολιτιστικής κληρονομιάς, η εταιρεία εστιάζει στη δημιουργία premium κουλουράκια για την αγορά δώρων και εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Η Campbells ενδιαφέρεται να αναπτύξει μια σειρά από μοναδικές σειρές προϊόντων για τα κουλουράκια της. Θεωρεί την ίδια τη συσκευασία ως αναπόσπαστο μέρος της συνολικής απήχησης στους καταναλωτές. Τα σχέδια των κονσερβών είναι ειδικά για ένα μεμονωμένο κοινό και η Tinware Direct έχει συνεργαστεί με την Campbells για να αναπτύξει όλες τις σειρές της από τη συλλογή His & Her μέχρι ένα καινοτόμο τενεκέ λεωφορείων.

Cambpells classic car shortbread tin.
Campbells 3D embossed tin packaging.

Η λύση μας

Μια τεχνική βαθιάς 3D ανάγλυφης εκτύπωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει στη συσκευασία μια αίσθηση κίνησης. Για τη συλλογή κλασικών αυτοκινήτων Campbells, χρησιμοποιήσαμε αυτό το βαθύ ανάγλυφο, έτσι ώστε κάθε αυτοκίνητο να φαίνεται να οδηγεί μπροστά για να σας συναντήσει από την ίδια τη συσκευασία.

Για την πολυτελή γκάμα κασσίτερου, ένα κλασικό σχέδιο που χρησιμοποιεί πλούσια χρώματα και βαριά ανάγλυφο καθιστά το προϊόν απτικό, καλώντας τους καταναλωτές να αγγίξουν και να βοηθήσουν τα κουτιά να ξεχωρίζουν στο ράφι στο σημείο πώλησης.

Ο μοναδικός σχεδιασμός των δοχείων Campbells μαζί με την επαναχρησιμοποίηση του ίδιου του κασσίτερου συνδυάζονται για να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να αγοράσουν και να συλλέξουν πλήρεις σειρές προϊόντων.

 Απάντηση Campbells Shortbread:

"Ως εδώ και καιρό ικανοποιημένος πελάτης της Tinware Direct, μπορώ να πω ότι η υπηρεσία ήταν άψογη, χωρίς χαμένες παραδόσεις εδώ και πολλά χρόνια και θα τις συνιστούσα, χωρίς κράτηση, σε όποιον αναζητά ένας αξιόπιστος και σε καλές τιμές προμηθευτής κασσίτερου."

Embossed tin packaging for Campbells Shortbread.

μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Πλοήγηση στο μέλλον: Το προσχέδιο σας για την επιχειρηματική επιτυχία

Ξεκινήστε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε τη σημασία και τις τεχνικές του αποτελεσματικού επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Ferrero Roche

Οι εταιρείες σε όλη την ΕΕ αγκαλιάζουν τη βιώσιμη συσκευασία

Οι μεγάλες μάρκες εξερευνούν τώρα βιώσιμες συσκευασίες. Ανακάλυψε περισσότερα.