Οικολογικές συσκευασίες για καλλυντικά

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
Eco-friendly Packaging For Cosmetics - Tinware Direct

Τα καλλυντικά αποτελούν σημαντικό μέρος της ζωής των περισσότερων ανθρώπων. Τι θα κάνατε αν το αγαπημένο σας καλλυντικό ήταν σε πλαστική συσκευασία; Και πώς θα αντιδρούσατε αν το αγαπημένο σας προϊόν έβγαινε σε επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευασία; Αυτό θα σας έκανε να θέλετε να αγοράσετε ξανά; Αυτό είναι κάτι που οι επιχειρήσεις έπρεπε να το ξανασκεφτούν τα τελευταία χρόνια.

Τι είναι λοιπόν η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία;

Φιλική προς το περιβάλλον η συσκευασία είναι η συσκευασία που, με την πάροδο του χρόνου, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Αυτό μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους, όπως συστατικά, διαδικασία παραγωγής και επαναχρησιμοποίηση.

Πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε για «μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση». Σήμερα είναι σημαντικό μια επιχείρηση να αντικατοπτρίζει αυτές τις αξίες. Για το περιβάλλον και για την αύξηση της αφοσίωσης στην επωνυμία για τους πελάτες με οικολογική συνείδηση.

Είναι βιώσιμη η μεταλλική συσκευασία;

Το μέταλλο είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, ιδανικό για ανακύκλωση και ασφαλές στη χρήση. Το αλουμίνιο είναι ο νικητής για τη συσκευασία καλλυντικών και σε αντίθεση με πολλά άλλα υλικά, το μέταλλο μπορεί να ανακυκλώνεται για πάντα χωρίς να υποβαθμίζεται ή να απαιτείται η προσθήκη ή νέα πρώτη ύλη στη διαδικασία ανακύκλωσης. Το αλουμίνιο έχει επίσης χαμηλότερο σημείο τήξης από το γυαλί, καθιστώντας το λιγότερο ενεργοβόρο στην ανακύκλωση.

Πώς γίνεται εναλλαγή;

Μόλις αποφασίσετε να κάνετε τη μετάβαση σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη!

Η αλλαγή σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία καλλυντικών δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει ένα τεράστιο rebrand της εταιρείας, είναι απλώς μια απλή προσαρμογή στο χρησιμοποιούμενο υλικό. Εφόσον η εμπειρία χρήστη είναι η ίδια, ο διακόπτης μπορεί να είναι τόσο μικροσκοπικός. Η κυκλοφορία μιας νέας φιλικής προς το περιβάλλον συσκευασίας μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενθαρρύνετε τους καταναλωτές να αλληλεπιδράσουν με τα καλλυντικά προϊόντα σας μέσω τακτικών μάρκετινγκ, όπως δείγματα.

Πράγματα ως επιχείρηση που πρέπει να λάβετε υπόψη: 

  • Αποτελεσματικότητα - Βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία είναι κατάλληλη για το προϊόν σας.
  • Δοκιμάστε το προϊόν - Παραγγείλετε ένα δείγμα, εδώ στο Tinware Direct προσφέρουμε δείγματα στους πελάτες μας.
  • Συνέπεια - Διατηρήστε τους πελάτες διατηρώντας την ευκολία χρήσης και την αποτελεσματικότητα.

Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουν στη δύσκολη απόφαση να αλλάξετε σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι να βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε το σωστό προϊόν, έχουμε εκπληκτικά δείγματα που μπορούν να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας γρήγορα, τα οποία θα σας κάνουν να χαλαρώσετε.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Εδώ στο Tinware Direct, έχουμε εμπειρία σε μεταλλικά κουτιά, σωλήνες από χαρτόνι, δοχεία και σωλήνες κατά παραγγελία. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την τέλεια συσκευασία για την επιχείρησή σας, αναλαμβάνοντας ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έργο. Κανένα έργο δεν είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο για εμάς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια σχετικά με την επιλογή της σωστής συσκευασίας για τα καλλυντικά προϊόντα σας, επικοινωνήστε μαζί μας.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Sustainability: protecting the environment

Επιλογή βιώσιμης συσκευασίας: Ένα βασικό βήμα προς τη διάσωση του πλανήτη

Δεν είναι υπερβολή: οι σωστές αποφάσεις συσκευασίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον μας. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μέλος μιας ΜΜΕ, οι επιλογές σας έχουν σημασία. Ε...

Repurposed clip lid packaging

Ξεκλειδώνοντας το δυναμικό: 8 δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσουμε τη συσκευασία μας

Έχουμε επιμεληθεί συναρπαστικές ιδέες ανακύκλωσης για τις συσκευασίες μας τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Μάθετε 10 κόλπα για να αιχμαλωτίσετε τους πελάτες με τη συσκευασία του προϊόντος σας

Μάθετε τα μυστικά των ξεχωριστών επιλογών σχεδιασμού συσκευασίας.