Συμβουλές για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο βιώσιμη

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
Tips To Make Your Business More Sustainable - Tinware Direct

Ως εταιρεία συσκευασίας προσέχουμε τον αντίκτυπο που έχουμε στο περιβάλλον μας. Στη συνέχεια, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις 10 κορυφαίες συμβουλές μας για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο βιώσιμη.

  1. Προσφέρετε ένα κίνητρο για χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς
  2. Αγοράστε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον
  3. Αλλάξτε όλες τις συσκευασίες σας σε ανακυκλώσιμα υλικά όπως χαρτόνι, χαρτί, χαρτοταινία και επαναχρησιμοποίηση συσκευασίας όπου είναι δυνατόν
  4. Ζητήστε από τον πάροχο υπολογιστή σας να πάρει πίσω τα παλιά σας
  5. ενθαρρύνετε βιώσιμες πρακτικές εργασίας, όπως περπάτημα, ποδήλατο ή/και χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών για να παρακολουθήσετε συσκέψεις, επισκέψεις στο χώρο και εκθέσεις, κατ' οίκον εργασία, συσκέψεις μέσω τηλεφωνικής διάσκεψης ή skype.
  6. Ενθάρρυνση των εργαζομένων να ελαχιστοποιούν τη χρήση χαρτιού και άλλων αναλώσιμων γραφείου, για παράδειγμα, τοποθετώντας σε διπλή όψη όλο το χαρτί που χρησιμοποιείται και να επαναχρησιμοποιούν ή να ανακυκλώνουν απορρίμματα γραφείου, συμπεριλαμβανομένων χαρτιού, προμηθειών υπολογιστών και περιττού εξοπλισμού.
  7. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας του εξοπλισμού γραφείου διασφαλίζοντας καλή καθαριότητα.
  8. Βεβαιωθείτε ότι τυχόν νεοσύλλεκτοι λαμβάνουν επαρκή εκπαίδευση σχετικά με την περιβαλλοντική πολιτική σας και βεβαιωθείτε ότι αυτή υιοθετείται και ότι κοινοποιούνται οι συμβουλές για τη βιωσιμότητα με τους πελάτες.
  9. Δημοσιεύετε συχνά συμβουλές και συμβουλές σχετικά με τη βιωσιμότητα στον ιστότοπό μας και μέσω ενημερωτικών δελτίων και εκτελείτε καμπάνιες για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον τρόπο επαναχρησιμοποίησης ή ανακύκλωσης του επιλεγμένου υλικού
  10. Για να απομακρυνθείτε από τη χρήση πλαστικών συσκευασιών και να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας συσκευάζονται μόνο σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Εάν έχετε ερωτήσεις, καλέστε μας ή στείλτε μας email. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία μέσω του ιστότοπου.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Collection of sustainable packaging surrounded by Halloween decor
Sustainable packaging

Κατανόηση της βιώσιμης συσκευασίας: Μια σε βάθος ματιά

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαφορετικούς τύπους βιώσιμων συσκευασιών.

Image of hand pushing plastic packaging away

Μετάβαση από την πλαστική στη οικολογική συσκευασία: Ένας οδηγός πέντε βημάτων

Ανακαλύψτε τα βασικά βήματα για την εξάλειψη των πλαστικών συσκευασιών από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και υιοθετήστε φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις συσκευασίας.