Συμβουλές για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο βιώσιμη

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 min
Tips To Make Your Business More Sustainable - Tinware Direct

Ως εταιρεία συσκευασίας έχουμε επίγνωση του αντίκτυπου που έχουμε στο περιβάλλον μας. Στη συνέχεια, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις 10 κορυφαίες συμβουλές μας για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο βιώσιμη.

  1. Προσφέρετε ένα κίνητρο για χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς
  2. Αγοράστε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον
  3. Αλλάξτε όλες τις συσκευασίες σας σε ανακυκλώσιμα υλικά όπως χαρτόνι, χαρτί, χαρτοταινία και επαναχρησιμοποίηση συσκευασίας όπου είναι δυνατόν
  4. Ζητήστε από τον πάροχο υπολογιστή σας να πάρει πίσω τα παλιά σας
  5. ενθαρρύνετε βιώσιμες πρακτικές εργασίας, όπως περπάτημα, ποδήλατο ή/και χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς για να παρακολουθήσετε συσκέψεις, επισκέψεις στο χώρο και εκθέσεις, κατ' οίκον εργασίες, συναντήσεις μέσω τηλεφωνικής διάσκεψης ή skype.
  6. Ενθάρρυνση των εργαζομένων να ελαχιστοποιούν τη χρήση χαρτιού και άλλων αναλώσιμων γραφείου, για παράδειγμα με διπλή όψη όλου του χαρτιού που χρησιμοποιείται και να επαναχρησιμοποιούν ή να ανακυκλώνουν τα απορρίμματα γραφείου, συμπεριλαμβανομένων χαρτιού, προμηθειών υπολογιστών και περιττού εξοπλισμού.
  7. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας του εξοπλισμού γραφείου διασφαλίζοντας καλή καθαριότητα.
  8. Βεβαιωθείτε ότι τυχόν νεοσύλλεκτοι λαμβάνουν επαρκή εκπαίδευση σχετικά με την περιβαλλοντική πολιτική σας και βεβαιωθείτε ότι αυτή υιοθετείται και ότι κοινοποιούνται στους πελάτες οι συμβουλές αειφορίας.
  9. Δημοσιεύετε συχνά συμβουλές και συμβουλές σχετικά με τη βιωσιμότητα στον ιστότοπό μας και μέσω ενημερωτικών δελτίων και εκτελείτε καμπάνιες για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον τρόπο επαναχρησιμοποίησης ή ανακύκλωσης του επιλεγμένου υλικού
  10. Για να απομακρυνθείτε από τη χρήση πλαστικών συσκευασιών και να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας συσκευάζονται μόνο σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Εάν έχετε ερωτήσεις, καλέστε μας ή στείλτε μας email. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία μέσω του ιστότοπου.


μπορεί να σου αρέσει επίσης Προβολή όλων

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Πλοήγηση στο μέλλον: Το προσχέδιο σας για την επιχειρηματική επιτυχία

Ξεκινήστε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε τη σημασία και τις τεχνικές του αποτελεσματικού επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Ferrero Roche

Οι εταιρείες σε όλη την ΕΕ αγκαλιάζουν τη βιώσιμη συσκευασία

Οι μεγάλες μάρκες εξερευνούν τώρα βιώσιμες συσκευασίες. Ανακάλυψε περισσότερα.